ingredienten

4 lamsboutschijven met been (ca 150gr per stuk)
2 eetlepels (knoflook)olie
1 theelepel verse coriander (fijngehakt) of 1 theelepel ketoembar
1 theelepel verse munt (fijngehakt)
sap van 1 citroen of limoen
1 eetlepel verse gember fijngehakt of 1 theelepel gemberpoeder
peper uit de molen

bereiding: 

Meng de olie, verse kruiden, gember, peper en het citroen- of limoensap door elkaar. leg de boutschijven in de marinade en zorg dat ze aan alle kanten goed met de marinade bedekt zijn. Laat het vlees minimaal 4 uur afgedekt in de koelkast marineren. Keer de lamsboutschijven regelmatig.

Haal de lamsboutschijven ca. 30 minute voor het roosteren uit de koelkast. Rooster ze op een niet te hete barbecue aan beide kanten mooi bruin en bijna gaar (rosé) in ca. 10 minuten.